office@amm.co.me +382 67 933 000

▪︎ MTEL JE GENERALNI SPONZOR NAJVEĆEG POSLOVNOG PRIZNANJA U CRNOJ GORI ▪︎

▪︎ KOMPANIJA MTEL UZ AMM ▪︎
▪︎ MTEL JE GENERALNI SPONZOR NAJVEĆEG POSLOVNOG PRIZNANJA U CRNOJ GORI ▪︎
Podgorica, 25. mart 2022.godine – Izvršna direktorica MTEL-a Tatjana Mandić se danas sastala sa predsjednikom Asocijacije menadžera Crne Gore Budimirom Račkovićem i izvršnom direktoricom Asocijacije menadžera Crne Gore Andjelom Radosavović. Kompanija MTEL je član Asocijacije menadžera Crne Gore u okviru kompanijskog kluba od samog osnivanja i aktivno učestvuje u najvišim organima Upravnom i Izvršnom odboru, kao i Odboru za digitalnu transformaciju, Odboru za PR i marketing i drugim.
Izvršna direktorica Tatjana Mandić je na početku izrazila zadovoljstvo aktivnim članstvom MTEL-a u ovom prestižnom strukovnom udruženju i pored ostalog istakla: “U ime kompanije MTEL želim da pozdravim aktivnosti i posvećenost Asocijacije menadžera Crne Gore koja već godinama udružuje, snaži i promoviše menadžere, preduzetnike i kompanije u Crnoj Gori, što je veoma važno za razvoj svijesti o značaju i dragocjenosti menadžerske profesije, liderskih vještina i znanja. Već godinama podržavamo Izbor najmenadžera/ki i preduzetnika/ca Crne Gore jer smatramo da je veoma važno da se promovišu uspješni menadžeri, kao i da svi zajedno definišemo poželjne nivoe menadžerskog znanja i usvojimo iskustva i vještine najboljih.”
Kompanija MTEL je u proteklim godinama bila pokrovitelj i tehnička podrška realizacije prvog Digitalnog samita, Prve konferencije evropskih menadžera, prve online konferencije “Ekonomija u doba korone” i drugih važnih projekata AMM-a.

Datum 25.03.2022. godine.

Share this: