office@amm.co.me +382 67 933 000

Zašto postati naš član?

Članstvo u Asocijaciji je prilika da postanete dio pravog poslovnog kluba, u kojem ćete moći da ostvarite benefite koji će Vam pomoći u profesionalnom razvoju i vođenju biznisa. Neke od povoljnosti koje dobijate članstvom u Asocijaciji su:

Networking – povoljnost saradnje, povezivanja, učenja i druženja sa članovima AMM-a, istaknutim menadžerima iz CG
Networking našim članovima pruža mogućnost korišćenja baze članova AMM, poslovne saradnje, te razmjene ideja i menadžerskih tehnika baziranih na najboljim iskustvima i praksi članova AMM-a. To je i prilika da se identifikuju najbolja rješenja u pojedinim disciplinama menadžmenta te da se ista primijeni u sopstvenoj kompaniji. Ideja vodilja je „Učite druge i učite od drugih kroz neobavezno druženje“. Sastanci i druženje zainteresovanih članova održavaju se redovno, najčešće na svakih 15 dana.

Učestvovanje u događajima i konferencijama koje organizuje AMM
AMM organizuje zanimljiva predavanja iz oblasi menadžmenta, uz gostovanje domaćih i stranih stručnjaka. AMM članovi imaju prednost u registaciji učešća i poseban popust pri plaćanju. Dodatno, AMM periodično organizuje radne doručke i slične događaje, na kojima se o aktuelnim temama iz privrede diskutuje uz prisustvo zvanica iz Vlade i medija.

Pristup bazi odabranih dokumenata i novosti na temu menadžmenta i upravljanja
AMM prati, vrši kolekciju i na svom sajtu objevljuje interesantne tekstove iz sfere menadžmenta koji se publikuju na domaćim i stranim portalima. Tekstovi se objavljuju u originalnoj ali i u prevedenoj formi.

Članstvo u Evropskoj asocijaciji menadžera (CEC) i pravo korišćenja njihovih servisa
AMM članovi imaju pravo pristupa bazama znanja koje se prikupljaju od partnerskih organizacija (prije svega CEC ali i CROMA i SAM …). Član0vi AMM-a će biti u prilici da pošalju prijedloge ili postave pitanja ekspertima CEC-a ili regionalnih organizacija.

AMM WLB – Work and Life Balance organizovanje posebnih manadžerskih dogadjaja
AMM će u sladu sa praksom sličnih organzacija periodično organizovati druženja tipa planinarenje, splavarenje, tenis turniri i slično, za članove AMM-a i njihove porodice. Pored toga će biti organizovane i posebne sesije i predavanja na temu WLB.

Mogućnost profesionalnog i interesnog djelovanja
Kroz aktivnosti i projekte AMM-a biće moguće je uticati na zakonske akte i ukupni privredni ambijent.

Zaštita statusnih i materijalnih prava menadžera – menadžerski Ugovori
AMM će kroz aktivnosti organa (Upravnog i Izvršnog odbora) i kroz korišćenje prakse iz okruženja, definisati set akata koji će biti od koristi menadžerima u vršenju svakodnevhih poslova, kao što je Menadžerski ugovori i slično, te po potrebi biti pravno-logistička podrška članovima.

Networking sa asocijacijama od interesa iz Regiona (Srbija, Slovenija, Hrvatska, BiH…)
AMM posreduje u učestvovanju na događajima koje organizju slične asocijacije iz regiona (CEC, CROMA, SAM…) u smislu uspostavljanja poslovne saradnje od obostranog interesa.