office@amm.co.me +382 20 230 778

Predsjednik Crne Gore uputio čestitke Asocijaciji menadžera

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku predsjedniku Asocijacije menadžera Crne Gore Budimiru Raičkoviću, rukovodstvu i članovima Asocijacije povodom prvih pet godina rada.

“Vaša nastojanja da se mijenja svijest o značaju menadžerske profesije, fokusiranost na ljudske resurse i ambicije koje kao poslovna asocijacija iskazujete, jasno potvrđuju zalaganja za vrijednosti koje su potrebne savremenom crnogorskom društvu”, navodi se u čestitki.

Đukanović je kazao da su razvoj privatnog sektora i poslovnih asocijacija koje okupljaju predstavnike privatnog sektora jedan od uslova dinamičnijeg ekonomskog razvoja i stvaranja boljeg poslovnog ambijenta u Crnoj Gori, koji će dovesti do povećanja životnog standarda i zaposlenosti.

“Izgradnja stabilnog i dugoročnog partnertsva poslovnih asocijacija i državnih institucija, nije samo pokazatelj rastućeg nivoa socijalne odgovornosti privatnog sektora, već i potvrda povjerenja u sistem koji gradimo”, naveo je crnogorski predsjednik.

Đukanović je uvjeren da će napredak savremene Crne Gore, članice NATO , zemlje na poodmaklom putu ka EU, multietničke zajednice koja je važan faktor regionalne stabilnosti, biti brži kako se budu ostvarivali ciljevi za koje se zalažu poslovni lideri okupljeni u brojnim poslovnim asocijacijama u Crnoj Gori, među kojima Asocijacija menadžera Crne Gore ima važnu ulogu.

“Zato Vam, uz želje da ispunite postavljene ciljeve koji vode ka ostvarivanju misije i vizije Vaše organizacije, želim mnogo uspjeha u daljem radu”, dodao je Đukanović.

Share this: