office@amm.co.me +382 67 933 000

Brian Tracy i Dr Marshall Goldsmith zajedno u Beogradu – Dva najbolja poslovna dana u 2017. godini

Poštovani članovi,

Ne propustite dva najbolja poslovna dana 2017. godine! AMM je za svoje članove obezbijedio ekskluzivan popust od 25% do 31.03.2017.

Pozivamo vas da prisustvujete BBEE (Balkan Business Executive Education) POSLOVNOM FORUMU, koji se održava 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Ovaj ekskluzivni događaj će ujedno biti prilika i za umrežavanje i direktne razgovore sa drugim privrednicima i donosiocima odluka. Seminari će se održati na engleskom jeziku sa simultanim prevodom na srpski.

Teme foruma su: inspiracija transformacija, i akcija, a zvezda konferencije je, svakako, Brian Tracy, najtraženiji trener za prodaju u svetu. Njegovo ovogodišnje predavanje, “Maksimalno lično i profesionalno dostignuće, i promjena ličnog i profesionalnog modela za postizanje boljih rezultata”, namenjeno je CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija, kao i menadžerima prodaje i marketinga, uostalom kao i ostala predavanja na formu.

Ocijenjen, i ove godine, kao svjetski broj 1 poslovni um i svjetski broj 1 izvršni trener za srednji i top menadžment, na svečanosti Thinkers50 u Londonu, Dr Marshall Goldsmith će predavanjem “TRENING ZA LIDERE: lični razvoj, koučing tima, stvaranje uslova za ličnu inicijativu”, upoznati uspešne lidere sa tehnikama kako da postignu pozitivne, trajne promene u ponašanju: za sebe, svoje ljude i timove.

Dr Gennady Polonski, ekonomista i profesor na Brunel University UK, autor zapažene knjige “Menadžment u ekonomijama u tranziciji – od Berlinskog do Kineskog zida”, govoriće o drugačijim modelima restruktuiranja firmi, koje gube svoju poziciju na tržištu, ali bez velikih investicija, i kako zadržati partnere i zaposlene tokom ovog teškog perioda.

Osnivač DSM (Dance Space Molecules – Igra Molekula u prostoru) koučing metodologije, koja se zasniva na radu na sebi, Dr Graziano Dominici ukazaće na načine kako lideri da se ‘sami sebi sklone sa puta’, kako da izađu iz sopstvenog matrix-a , i naprave kvantni skok za uspeh na profesionalnom i ličnom polju.

Detalji o Forumu, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije.