office@amm.co.me +382 67 933 000

Čestitke od kolega iz Brisela

Predsjednik Evropske konfederacije menadžera CEC Ludger Ramme i generalni sekretar Maxime Legrand uputili su pismo predsjedniku AMM-a Budimiru Raičkoviću povodom održane izborne Skupštine.

“Dragi Budo,

Sa velikim zadovoljstvom smo čitali o Vašem nedavnom reizboru za predsjednika AMM-a. Dozvolite da Vam toplo čestitamo na ovom velikom uspjehu, koji potvrđuje vrijednost i Vaše vođstvo u proteklim godinama.

Naša društva i ekonomije očekuju izazovna vremena, jer će proces oporavka neizbježno imati uticaja na radna mesta, mehanizme socijalne zaštite i naše okruženje. Menadžeri imaju ogromnu odgovornost u ovom novom kontekstu, jer će morati da identifikuju najbolje strategije kako bi iskoristili mogućnosti koje ova nova realnost može da ponudi našim kompanijama i javnim upravama i usmjere rast ka održivijem putu.

Izazov za CEC i njegove članove je da budu u mogućnosti da pruže adekvatan okvir koji odražava ovu ključnu ulogu menadžera među građanima i kreatorima politike, u saradnji sa ostalim grupama koje predstavljaju civilno društvo. Izbor novog rukovodećeg tima u CEC-u sledećeg maja, biće ključni sastanak u ovom procesu i uvjereni smo da naša zajednička organizacija može da računa na Vaše stavove i odlučnost da pruži potrebnu podršku budućem razvoju.

Još jednom, čestitamo na ponovnom izboru uz najbolje želje za dobar rad Vama i Vašem timu.

Srdačan pozdrav,

Ludger RAMME, predsjednik i Maxime Legrand, generalni sekretar”

CEC – čestitka

Datum: 17.03.2021. godine