office@amm.co.me +382 67 933 000

Elektroprivreda Crne Gore i Crnogorski elektrodistributivni sistem pristupili Asocijaciji menadžera Crne Gore

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković i izvršna direktorica AMM-a Anđela Radosavović sastali su se sa izvršnim direktorom Elektroprivrede Crne Gore Nikolom Rovčaninom i izvršnim direktorom Crnogorskog elektrodistributivnog sistema Vladimirom Čađenovićem, povodom zvaničnog pristupanja ove dvije velike i značajne kompanije članstvu AMM-a.

Predsjednik AMM-a Raičković je istakao zadovoljstvo što su menadžmenti EPCG-a i CEDIS-a ovom odlukom prepoznali značaj AMM-a na domaćem, regionalnom i međunarodnom planu uz očekivanje da će se ostvariti kvalitetna saradnja, a sve u cilju sveukupnog društvenog i ekonomskog oporavka Crne Gore.

Izvršni direktor EPCG-a Rovčanin je istakao da je Asocijacija menadžera prepoznata kao moderna i veoma proaktivna poslovna organizacija koja može puno pomoći na polju poslovnog povezivanja, ekonomske diplomatije, podizanja kvaliteta korporativnog upravljanja, unapređenja ljudskih resursa i digitalne transformacije. Takođe je iskazao očekivanje da će EPCG i AMM u narednom periodu osmisliti i realizovati neke zajedničke projekte. 

Izvršni direktor CEDIS-a Čađenović je naveo da je neophodno raditi na snaženju Asocijacije menadžera Crne Gore i da ugled koji uživa AMM u poslovnom svijetu, ne samo u Crnoj Gori nego i šire treba još više iskoristiti. Čađenović je dalje istakao da je siguran da će u periodu koji slijedi CEDIS i AMM ostvariti uspješnu i kvalitetnu saradnju u korist kompanije na čijem je čelu ali i privrede uopšte.

Rovčanin i Čađenović su sa zadovoljstvom prihvatili informaciju da su u skladu sa Statutom i pravilima Poslovnog kluba AMM-a postali i članovi Upravnog odbora AMM-a, ali i iskazali punu spremnost da kao članovi najvišeg upravljačkog tijela Asocijacije daju svoj lični doprinos snaženju zajedničke institucije.