office@amm.co.me +382 67 933 000

Nagrada AMM-a Naj menadžerima nacionalni brend

Ministar ekonomskog razvoja Crne Gore Jakov Milatović sa saradnicima, sastao se sa predsjednikom Asocijacije menadžera Crne Gore Budimirom Raičkovićem i izvršnom direktoricom Anđelom Radosavović. Ministar je pohvalio saradnju između MER-a i AMM-a u proteklom periodu ocijenivši je  veoma kvalitetnom  i zasnovanom  na partnerskim osnovama.
 
„Asocijacija menadžera djeluje proaktvno i daje nemjerljiv značaj i u radu Savjeta za konkurentnost koji predstavlja najefikasniju platformu za privatno-javni dijalog. Smatram veoma važnim što  i na ovaj način sinergijski djelujemo i doprinosimo  većoj konkurentnosti ekonomije i bržem privrednom rastu zemlje”, kazao je Milatović.
 
Na sastanku je ocijenjeno da je neophodno aktivno učešće  svih društvenih aktera kako bi se na što bolji način odgovorilo izazovima i sačuvao životni standard građana Crne Gore. 
 
Predstavnici AMM-a su istakli da Platforma ekonomskog oporavka 2022 -2026. godine, koju je kreiralo Ministarstvo ekonomskog razvoja „predstavlja izuzetno dobar dokument sa konkretnim mjerama za nastavak snažnog oporavka i dalji razvoj ekonomije – i čini dobru osnovu za buduće ekonomske reforme”, ocijenio je Raičković.
 
Jedna od tema sastanka bila je i godišnja nagrada za Naj menadžere i preduzetnike koju dodjeljuje Asocijacija menadžera CG.
Ministar Milatović jasno je iskazao stav da ova prestižna nagrada AMM-a predstavlja nacionalni brend, zbog čega je Vlada Crne Gore – Ministarstvo ekonomkog razvoja sada već 6. put zaredom sa zadovoljstvom pokrovitelj iste. „Ova strukovna nagrada zaslužuje posebnu pažnju i podršku jer promoviše rezultate, izvrsnost kao i liderska, menadžerska i preduzetnička znanja, vještine i dostignuća. U tom smislu Vlada Crne Gore tj. Ministarstvo ekonomkog razvoja priznaje i prepoznaje ovu nagradu”.
 
Datum: 08.03.2022. godine.