office@amm.co.me +382 67 933 000

Poslovni skup “DigitalOn”, 29. novembar, hotel Hilton

Kako bi smo doprinijeli razmjeni iskustava i edukaciji ali i omogućili uvid u slučajeve dobre prakse u primjeni digitalizacije u kompanijama, najavljujemo poslovni skup koji će okupiti aktere koji predstavjaju sadašnje i buduće lidere digitalne inicijative u organizacijama iz kojih dolaze. Podijelićemo iskustva onih kompanija i institucija koje su napravile konkretne rezultate, a koji se odnose na primjenu razvojnih moći koje pružaju moderne tehnologije, govorićemo o postignutim uspjesima ali i preprekama sa kojima su se kompanije i institucije suočavale. 

Aktuelne informacije događaja možete pratiti na službenoj stranici događaja: www.DigitalON.me.

Prisustvo na događaju je besplatno, a prijava je obavezna. Molimo Vas da Vaše učešće potvrdite najkasnije do petka, 23.11.2018. godine.

Planirano je da, u nekoliko blokova, prezentujemo primjenu digitalnih tehnologija u raznim sektorima privrede – saobraćaj i logistika, turizam, održivi razvoj i hotelijerstvo, proizvodnja, distributivne djelatnosti, ali i rješenja državne uprave, posebno Poreske uprave i Uprave carina koja koristi privreda kao i planove za njihovo unaprijeđenje. Pored toga govorićemo i o veoma aktuelnoj temi: agilnom vođenju projekata. Postojeća rješenja i koncepte planiranih rješenja prezentovaće korisnici rješenja.

PRIJATELJI SKUPA SU:

Ministarstvo javne uprave, Ministarstvo ekonomije, Privredna komora Crne Gore, Poreska uprava, Uprava carina i Uprava za kadrove.

U cilju ojačavanja i razvoja simbioze državnih institucija i privrede kao i snaženja naše zajednice na putu digitalne agende, sastavni dio događaja predstavljaće i panel na kojem će učešće uzeti predstavnici i državnog i privatnog sektora i kome će biti riječi o elektronskoj upravi u funkciji privrede.

Agenda predstojećeg poslovnog skupa

Događaj realizuje Odbor za digitalnu transformaciju Asocijacije menažera Crne Gore.