office@amm.co.me +382 67 933 000

Predsjednik Crne Gore uputio čestitke Asocijaciji menadžera

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku predsjedniku Asocijacije menadžera Crne Gore Budimiru Raičkoviću, rukovodstvu i članovima Asocijacije povodom prvih pet godina rada.

“Vaša nastojanja da se mijenja svijest o značaju menadžerske profesije, fokusiranost na ljudske resurse i ambicije koje kao poslovna asocijacija iskazujete, jasno potvrđuju zalaganja za vrijednosti koje su potrebne savremenom crnogorskom društvu”, navodi se u čestitki.

Đukanović je kazao da su razvoj privatnog sektora i poslovnih asocijacija koje okupljaju predstavnike privatnog sektora jedan od uslova dinamičnijeg ekonomskog razvoja i stvaranja boljeg poslovnog ambijenta u Crnoj Gori, koji će dovesti do povećanja životnog standarda i zaposlenosti.

“Izgradnja stabilnog i dugoročnog partnertsva poslovnih asocijacija i državnih institucija, nije samo pokazatelj rastućeg nivoa socijalne odgovornosti privatnog sektora, već i potvrda povjerenja u sistem koji gradimo”, naveo je crnogorski predsjednik.

Đukanović je uvjeren da će napredak savremene Crne Gore, članice NATO, zemlje na poodmaklom putu ka EU, multietničke zajednice koja je važan faktor regionalne stabilnosti, biti brži kako se budu ostvarivali ciljevi za koje se zalažu poslovni lideri okupljeni u brojnim poslovnim asocijacijama u Crnoj Gori, među kojima Asocijacija menadžera Crne Gore ima važnu ulogu.

“Zato Vam, uz želje da ispunite postavljene ciljeve koji vode ka ostvarivanju misije i vizije Vaše organizacije, želim mnogo uspjeha u daljem radu”, dodao je Đukanović.