office@amm.co.me +382 67 933 000

Prvi Kongres evropskih menadžera, u Budvi 6. i 7. juna okupio 318 delegata.

Prvi Kongres evropskih menadžera je jedinstven događaj po svom sadržaju, učesnicima i ciljevima. Prvi put u istoriji menadžerskog pokreta na jednom mjestu našle su se sve evropske menadžerske asocijacije. Ovaj, po svim obilježjima istorijski događaj, okupio je lidere iz poslovnog i društvenog života, lidere menadžerskih udruženja evropskih zemalja, predstavnike diplomatskog kora i međunarodnih organizacija.
Na Kongresu 6. i 7. juna, učestvovalo je ukupno 318 delegata, od čega je njih 150 iz Evrope, što je veliki uspeh za Asocijaciju menadžera Crne Gore kao domaćina.
Kongres evropskih menadžera nije bilo samo mjesto novih ideja, inspiracije i umrežavanja već i mjesto sa kojeg su se poslale snažne poruke liderima društvenog i poslovnog života Evrope.
Lideri iz preko 20 zemalja podijelili su svoja razmišljanja o dilemama koje se nalaze pred njima u izazovnim vremenima. Vrhunski govornici na konferenciji upoznali su nas sa svojim stavovima vezanim za temu liderstva.
Centralni događaj Kongresa bila je konferencija “Liderstvo u izazovnim vremenima”. U okviru agende Kongresa održana je sjednica Izvršnog komiteta CEC-a, Generalne skupštine EMA-e i skupštine Asocijacije menadžera jugoistočne Evrope.
Organizacionu podršku Asocijaciji menadžera Crne Gore dali su:
• Evropska konfederacija menadžera CEC
• Evropska menadžment asocijacija (EMA)
• Hrvatska udruga menadžera i preduzetnika (CROMA)
• Srpska asocijacija menadžera (SAM)
• Grčka asocijacija menadžera (HMA)
Na kraju dvodnevnog događaja usvojena je rezolucija prvog Kongresa evropskih menadžera.
Galerija Kongresa evropskih menadžera

Datum: 07/06/2016