office@amm.co.me +382 67 933 000

Svečana dodjela stipendija za Executive MBA program

Po prvi put u Crnoj Gori, COTRUGLI Business School i Asocijacija menadžera Crne Gore će u srijedu, 1. jula dodijeliti šest stipendija za Executive MBA program najboljim menadžerima Crne Gore koji su uspješno prošli sve nivoe selekcionog procesa.

Ovaj jedinstveni program omogućava stipendije u ukupnoj vrijednosti od 63.000 €. Najbolje rangirani učesnici će biti nagrađeni sa 5 stipendija u vrijednosti 50 % od ukupnog iznosa dok će jednom kompletnom stipendijom u iznosu od 18.000 € biti nagrađen jedan učesnik, postupkom izvlačenja putem lutrije.

Riječ je o stipendijama na  vodećoj poslovnoj školi u regionu Jugoistočne Evrope, koja djeluje na tržištima Srbije, Makedonije, BiH, Slovenije, Hrvatske, Rumunije, Bugarske i od skoro, Crne Gore i Austrije.

Cilj ovog zajedničkog projekta je da podstakne pozitivne promjene i motiviše talentovane menadžere da se usavršavaju i svojim primjerom mijenjaju naše društvo na bolje.

Svečana ceremonija dodjele nagrada održaće se u kongresnom centru hotela Bestwestern Premier, 1. jula sa početkom u 12:00h. Nakon dodjele stipendija uslijediće druženje uz svečani koktel.

Uz izvinjenje zbog kratkog roka i zbog ograničenog broja mjesta molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do subote, 27.06. u 12:00 h, na email: vesna.vukasovic@amm.co.me.

Datum: 24/06/2015