office@amm.co.me +382 67 933 000

Agilno poslovanje, 17. i 18. jun (Scrum Master trening) i 19. i 20. jun (Product Owner trening), 8:30h, hotel Hilton, Podgorica

Agile Humans kompanija, koja se bavi edukacijom i sertifikacijom Agile i Scrum stručnjaka, zajedno sa Mtel HUB Digitalna fabrika, pokrenula je stvaranje agilne zajednice Crne Gore. U tom duhu ali i zbog velikog interesovanja potrudili su se da organizuju prve dvodnevne promo treninge (Scrum Master i Product Owner) u Podgorici, sa posebnim uslovima za članove AMM-a, 20% popusta na cijenu kotizacije.

Prvi Scrum Master trening održaće se u hotelu Hilton Podgorica 17. i 18 junasa početkom u 8:30h, dok će se prvi Product Owner trening održati na istom mjestu 19. i 20. juna.

Cijena dvodnevnog treninga Scrum Master, kao i dvodnevnog treninga Product Owner, za članove Asocijacije menadžera Crne Gore je 472 EUR (zajedno sa PDV-om). Broj polaznika je, nažalost, ograničen.

Više detalja o samim treninzima za najtraženije poslove na svetu, možete pronaći na sledećim linkovima:

– Scrum Master: https://agilehumans.rs/scrum-master-podgorica;

– Product Owner: https://agilehumans.rs/scrum-product-owner-podgorica.

Agilno poslovanje je trend u svijetu kome pribjegava sve veći broj kompanija i koji je uveliko počeo da se primjenjuje i na našem regionu. U cilju širenja znanja o agilnom, direktne edukacije zaposlenih u kompanijama, Agile Humans je kreirao ove posebne pogodnosti i Free Community event za sve polaznike treninga, u četvtak, 20. juna u Mtel HUB-u Digitalna fabrika, od 18h.

Mr Jasmina Nikolić, jedan je od 10 sertifikovanih Scrum profesionalaca u Srbiji, pokretač agilne zajednice u Srbiji, predavač i trener od 2010. godine (specijalizovana za agilnu organizacionu kulturu, agilnu edukaciju, poslovanje i integraciju agilnog u razvoj kompanije, različitih industrija i veličina). Ima značajno iskustvo u agilizaciji kako softverskih kompanija tako i kompanija iz drugih brojnih industrija. Predavač je na Univerzitetu “La Salle” u Barseloni. Član je Scrum Alliance i Agile Alliance.

Ukoliko ste vi ili vaša kompanija usmjereni na brzinu rada, digitalne kanale komunikacije i zadovoljstvo klijenata, ovo je jedinstvena prilika da na prvim agile treninzima u Crnoj Gori, vaši zaposleni steknu traženo znanje i sertifikat iz Agilnog načina rada i Scruma, kao najzastupljenije agilne metode.