office@amm.co.me +382 67 933 000

Asocijacija menadžera Crne Gore obilježila tri godine rada

Asocijacija menadžera Crne Gore obilježila je sinoć tri godine rada. Druženje u prelijepom ambijentu kluba ,,Challenge sport“ upriličili su, kako su naveli, s željom da budu još bolja organizacija, a u ime dosadašnjih realizovanih aktivnosti, čiji dio je  i nedavno završeni prvi Kongres evropskih menadžera održan u hotelu ,,Splendid“.

-Mislimo da su se neke stvari pomjerile s mjesta, da smo stekli članstvo, prijatelje, napravili neke projekte i da nam tek predstoji razvoj prave asocijacije menadžera gdje ćemo dati doprinos onakav kakav se očekuje od nas. Ponosni smo na Kongres evropskih menadžera i taj projekat će postati tradicionalan i održavaće se svake godine na nekoj drugoj lokaciji – kazala je u ime Asocijacije Jelena Pavićević.

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore  Budimir Raičković kazao je:

-Imamo snage volje i pozitivne energije da nastavimo dalje. Od dvadesetak ljudi koji su započeli ovu priču došli smo do 300.

Gosti su uživali u nastupu benda ,,Senkina đeca“,  vinu Vinarije ,,Aleksić“ iz Vranja i ,, Mola“ vinarije iz Rogama, ,,Biobela“ zdravim grickalicama i kolačima bez šećera i brašna koje je napravila Danijela Popović.

Galerija sa Ljetnjeg druženja

 

Datum: 07/07/2016