office@amm.co.me +382 67 933 000

Balkan Biznis Forum – od DAVOSA do BEOGRADA, 7. novembar, Kombank Dvorana

Treći BALKAN BIZNIS FORUM 2019 održaće se 7. novembra Kombank Dvorani (bivši Dom Sindikata) u BeograduZa sve članove AMM-a obezbijeđen je ekskluzivan popust od 30% na redovnu cijenu.

Pridružite se liderima Coca Cola, NIS-a, Delta Holdinga, Telegroup, Roche, Gi Group, Manpower Group, Wiener Osiguranja i mnogim drugima na ovom značajnom poslovnom događaju čija je tema TRANSFORMACIJA – Budućnost Liderstva i RAST.

Prvi put u Beogradu Herminia Ibarra, savjetnik Svjetskog Ekonomskog Foruma u Davosu, premium predavač, za čija predavanja se u Londonu uvijek traži karta više. Na konferenciji će govoriti o promjeni prakse u modernom liderstvu. 

Herminia je poznati autoritet u svetu, u oblasti podrške uspješnim liderima da budu još bolji – da postignu pozitivne, trajne promene u ponašanju: za sebe, svoje ljude i njihove timove. Međunarodni konsultant liderima u brojnim uspješnim kompanijama širom svijeta. 

BBEE Biznis Forum 2019 je namijenjen CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija, HR i L&D menadžerima, menadžerima prodaje i marketinga kao i svima koji žele da budu uspješni. Ovaj ekskluzivni događaj će takođe biti prilika za umrežavanje i direktne razgovore sa drugim poslovnim ljudima i donosiocima odluka.

Ostali govornici će biti objavljeni blagovremeno.

Registraciona forma

Video