office@amm.co.me +382 67 933 000

Delegacija AMM-a prisustvovala je tradicionalnom godišnjem susretu CROMA-e i dodjeli nagrada Menadžer godine 2016. u Zagrebu

U prepunoj Kristalnoj dvorani Hotela Westin Zagreb, u večernjem dijelu programa 26. susreta CROMA, 25. novembra dodijeljene su nagrade i priznanja ‘Menadžer godine 2016.’ najboljim hrvatskim menadžerima. 

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) od 1992. godine, na kraju svake poslovne godine dodjeljuju ravnopravne nagrade najuspješnijim menadžerima i preduzetnicima u kategoriji velikih, srednjih, malih, javnih i stranih preduzeća, kao i nagradu za najuspješnijeg projekt menadžera.

Pored CROMA-inog  predsjednika gdina Vladimira Ferdeljija, izaslanika predsjednice Hrvatske, gdina Nikice Valentića, prisutnima se obratio i predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore i Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope, gdin Budimir Raičković.

Pored laureata i velikog broja privrednika, između ostalih, skupu su prisustvovali i predstavnici vlade i sabora Hrvatske, predstavnici lokalnih uprava, bivši predsjednik Hrvatske gdin Ivo Josipović, kao i predstavnici Asocijacije menadžera Bosne i Hercegovine.