office@amm.co.me +382 67 933 000

Drugi HR Meet Up, 31. maj, hotel CentreVille

Asocijacija menažera Crne Gore Vas poziva na drugi HR Meet Up koji organizuje u saradnji sa kompanijom HR Partners. Nakon uspješne realizacije prvog zvaničnog okupljanja HR profesionalaca u Crnoj Gori, naš zajednički cilj i obaveza jeste da nastavimo da osnažujemo HR zajednicu kroz naredne akcije i okupljanja, kako bi se dodatno povezali i uzdigli saradnju do strateškog nivoa.
AMM prepoznaje u HR zajednici Crne Gore strateškog partnera na polju razvoja ljudskih resursa i podizanja standarda u crnogorskom poslovnom ambijentu pa shodno tome želi da pruži adekvatnu podršku:
▪ potrebi za međusobnim povezivanjem koju smo jasno prepoznali kod svih prošlogodišnjih učesnika
▪ promociji struke, razmjeni iskustava po uzoru na druge profesionalne asocijacije
▪ praćenju i upoznavanju sa medjunarodnim trendovima na polju razvoja i edukacije zaposlenih, a prevashodno, izgradnju svijesti, solidarnosti i strateške usmjerenosti kada su u pitanju trendovi i izazovi na domaćem tržištu rada!
Retoričko je pitanje: Da li je HR – profesija 21. vijeka? Suštinsko pitanje je: Zašto ova struka iz dana u dan dobija na značaju i zašto njena uloga u globalnim procesima prevrednovanja tržišnih vrijednosti raste? Neki od mogućih odgovora su: zbog nedostatka svijesti o značaju ljudskih resursa za rast i razvoj biznisa; zbog strukturne nezaposlenosti i neusklađenost sa zahtjevima biznisa; zbog sve veće udaljenosti između svijeta rada i svijeta obrazovanja, tj. ponude i tražnje na tržištu rada; zbog rastuće vrijednosti vještina i kompetencija u odnosu na formalne kvalifikacije, itd.
Razvoj biznisa je danas nezamisliv bez odgovornog i dobro izbalansiranog upravljanja ljudskim potencijalima. Drugim riječima, HR podrška razvoju biznisa kao i kulturi korporativnog upravljanja, postaje rastuća potreba svih, bez obzira da li je u pitanju malo, srednje ili veliko preduzeće. Nikada kao danas nije bilo dovoljno jasno da: Organizacije posluju, a ljudi rade i proizvode rezultate! Zato su teme ovogodišnjeg HR Meet Up-a:
DOMETI I OGRANIČENJA HR PROFESIJE U CRNOGORSKOM POSLOVNOM AMBIJENTU
TRŽIŠTE RADA I POSLOVNA ETIKA
HR PROFESIONALCI & HR KONSULTANTI
PROMO SESIJA – NOVI HR ALATI
OD IZAZOVA DO RJEŠENJA – HR Image Campaign
Za razvoj ove inicijative postoje svi razlozi i dobra volja. Želimo da ovogodišnji HR Meet Up podignemo na još viši nivo učešćem još većeg broja kompanija. Pozivamo sve HR profesionalce kao i pojedince koji se po prirodi svojih funkcija bave poslovima iz domena HR-a, da svojim učešćem daju lični i profesionalni doprinos jačanju HR Zajednice Crne Gore i preuzimanju njene strateške uloge uz punu podršku Asocijacije menadžera Crne Gore!
Očekujemo Vas – 31. maja u hotelu CentreVille Hotel&Experiences.
Svoje prisustvo (max 2 predstavnika jedne kompanije) možete potvrditi putem maila: office@amm.co.me
Ili putem telefona 020 230 778.

HR Meet up.pdf

Datum: 11/05/2018