office@amm.co.me +382 67 933 000

III HR Meet Up, 9. maj – hotel CentreVille, 10h

Asocijacija menažera Crne Gore organizuje treći HR Meet Up u saradnji sa  kompanijom HR Partners

U želji da pronađemo novu snagu i novu inspiraciju u poslovima koje obavljamo na dnevnom i strateškom nivou, a koji se tiču ljudskih resursa, želimo da Vam predstavimo čovjeka koji  tu snagu i inspiraciju pronalazi preko 20 godina kako u sebi tako i u rukovodiocima svih profila, od velikih kompanija do start up-ova.

Na poziv Asocijacije menadžera Crne Gore i kompanije HR Partners, g. Frank M. Scheelen svojim učešćem na ovogodišnjem HR meet up-u želi da da svoj lični i profesionalni doprinos daljem jačanju HR zajednice u Crnoj Gori. G. Scheelen, nije samo još jedan motivacioni govornik već preduzetnik, osnivač brojnih kompanija i brendova, kreator najzastupljenijih alata procjene na evropskom tržištu (INSIGHTS MDI International; ASSESS Competence Analysis). 

Saznajte kakvi su rezultati njegove intenzivne potrage i da li je na primjerima 30.000 rukovodilaca širom Evrope, g. Scheelen uspio otkriti pobjedničku formulu za uspješno poslovanje, zadovoljstvo zaposlenih i zadovoljstvo klijenata. Da li je tajna uspješnog liderstva u atributima ili alatima? Zašto je (samo)procjena put u središte igre i izazova na polju upravljanja i razvoja ljudskih resursa? Da li su kompetencije magične i maglovite riječi ili ključna sazvježđa u poslovnom univerzumu 21. vijeka?

Preispitajte još jednom svoje ideje o odgovornom upravljanju i uticajnom liderstvu tako što ćete ostaviti po strani bezbrojne teorije o idealnim modelima i sagledati ovaj fenomen na primjerima i iskustvima koja vam možda nedostaju…  

Želimo da ovogodišnji HR Meet Up protekne u znaku dijaloga i međusobne razmjene iskustava koje je predviđeno nakon predavanja. Želimo da ovo bude susret iskusnih i motivisanih pojedinaca koji svoju pažnju u potrazi za odgovorima na najkrupnija pitanja struke usmjeravaju na svoje kolege, njihova dostignuća i iskustva. 

Pridružite se razgovoru. Svi učimo, a pravi profesionalci znaju koliko je važno učiti jedni od drugih. Nema dobrih i loših, trendsetera i autohtonih primjeraka. Crna Gora takođe stanuje u svijetu i u Evropi.

Kratku biografiju g. Scheelen-a, teme predavanja i agendu možete pronaći ovdje:

Frank M Scheelen

Agenda