office@amm.co.me +382 67 933 000

Ministar ekonomskog razvoja održao sastanak sa predstavnicima AMM-a

Ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović održao je juče sastanak sa predstavnicima Asocijacije menadžera Crne Gore. Sastanku su prisustovali Budimir Raičković, predsjednik AMM-a, Zoran Savić, zamjenik predsjednika AMM-a, dr Vinko Nikić, potpredsjednik za ekonomiju i finansije i Anđela Radosavović, izvršna direktorica AMM-a.
Tema sastanka bila je predstavljanje aktivnosti Asocijacije kako bi se našao konkretan model saradnje ministarstva i Asocijacije menadžera u budućem periodu.
“Vjerujem da Asocijacija menadžera, kroz svoje djelovanje u saradnji sa ministarstvom posebno u dijelu koje se odnosi na korporativno upravljanje i digitalnu transformaciju, može značajno da doprinese kreiranju povoljnijeg poslovnog ambijenta, a na benefit cjelokupnog društva”-istakao je ministar Milatović.
Gospodin Raičković je podsjetio na “Izbor najuspješnijih menadžera i preduzetnika godine“ koju organizuje AMM, a oko kojeg se okupljaju najznačajnije poslovne asocijacije Crne Gore, kao veoma značajan događaj u kontekstu podrške razvoju menadžmenta i ukupnog poslovnog ambijenta. Ministar je izrazio spremnost da, ispred Ministarstva ekonomskog razvoja, podrži projekat.
Dogovoren je nastavak dijaloga u cilju uspostavljanja partnerskog odnosa između ministarstva i Asocijacije menadžera.
 
Datum: 20.04.2021. godine