office@amm.co.me +382 67 933 000

Panel „Security u svijetlu digitalne transformacije“ – 26. jun, Hotel Podgorica, 10 – 13h

Odbor za digitalnu transformaciju Asocijacije menadžera Crne Gore organizator je panela Security u svijetlu digitalne transformacije, koji će se održati 26. juna u Hotelu Podgorica, od 10-13h.

Digitalna transformacija je tema koja je „goruća“ u današnjem trenutku kada smo svakim danom okruženi potrebama da korisnicima svojih usluga, kako u privatnom tako i društvenom sektoru, obezbijedimo pravovremene informacije, uslugu ili proizvod, a konkurencija ne spava. Takođe, u svijetu u kojem sve polako postaje digitalno, vrijebaju opasnosti koje su sastavni deo novog okruženja koje se dinamički mijenja i kojem se treba dinamički prilagođavati.

O tome u kojem vremenu tehnološkom živimo i radimo, kako prići problemima, kako ih riješiti, šta su sve izazovi i šta određeni procesi nose i donose u budućnosti govoriće eksperti iz oblasti securitija i procesa digitalnih transformacijaNena Dabić – Security TeleGroup; Dejan Tomović – načelnik ICT Agencija za Nacionalnu Bezbednost; Zoran Stanišić – tehnički direktor m:tel; Aleksandar Vratonjić Gligorijević – licencirani konsultant za digitalnu transformaciju; Dmitar Ćulafić – security ekspert – RA Manager Deloitte; moderator Dragoslav Kenjić – security ekspert, CTO Čikom.

Uvjereni smo da će ova tema izazvati dijalog ne samo među panelistima nego i vas koji se svakim danom susrijećete sa tehnologijama koje nas okružuju i prednostima i problemima koje one donose.

Za ovaj događaj se ne plaća kotizacija.