office@amm.co.me +382 67 933 000

Posjeta ambasadorke Njemačke Gudrun Elizabet Štajnaker Asocijaciji menadžera

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore primio je 15.07. Njenu Ekselenciju Gudrun Elizabet Štajnaker, ambasadorku Njemačke u Crnoj Gori. Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Asocijacije za Evroatlantske integracije Ivica Ivanović i generalni sekretar Asocijacije Slobodan Radović.

Predsjednik Raičković je upoznao Ambasadorku sa aktivnostima i rezultatima Asocijacije u prethodnom periodu. Na sastanku je bilo riječi o uspostavljanju saradnje iz oblasti edukacije i stručnog usavršavanja menadžera, te su predstavljeni dosadašnji projekti na ovom polju. Razmijenjeni su i stavovi o unapređenju poslovnog ambijenta i o razvoju turizma kao važnoj strateškoj grani.

Ambasadorka Štajnaker je veoma afirmativno ocijenila dosadašnji rad Asocijacije, posebno naglasivši neophodnost stalnog usavršavanja menadžera za kvalitetno upravljanje organizacijama. Ambasadorka je tom prilikom iznijela i svoje viđenje trenutne pozicije Crne Gore sa aspekta Evroatlantskih integracija, ali i o ekonomskoj situaciji u Crnoj Gori i razvojnim projektima koje Njemačka ambasada podržava u našoj državi.

 

 

Datum: 16/07/2015