office@amm.co.me +382 67 933 000

PRVA ONLINE KONFERENCIJA U CRNOJ GORI „EKONOMIJA U DOBA KORONE“

Prva online konferencija u Crnoj Gori „Ekonomija u doba korone“, koju organizuje Asocijacija menadžera Crne Gore u saradnji sa kompanijom M:tel i uz medijsko partnerstvo Vijesti, na čijem portalu takođe možete pratiti konferenciju, biće održana u petak 27. marta, sa početkom u 12 h.

Na konferenciji će govoriti lokalni i regionalni stručnjaci iz oblasti telekomunikacija, energetike i rudastva, bankarstva i finansija, špedicije i transporta, ugostiteljtva te medija i marketinga. Cilj je da se na ovaj način prenesu najvažniji stavovi i poruke AMM-a privredi i građanima u navedenim oblastima ekonomije, ali i da se panelisti osvrnu i na mjere Nacionalnog koordinacionog tijela.

Upravo će to biti tema o kojoj će govoriti predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore i predsjednik Odbora direktora kompanije Finance plus Budimir Raičković, izvršni direktor kompanje M:tel i koordinator Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić, izvršni direktor Rudnika uglja Pljevlja i predsjednik Skupštine AMM-a Slavoljub Popadić, glavni izvršni direktor Lovćen banke i potpredsjednik AMM-a za ekonomiju i finansije Vinko Nikić, izvršni direktor Montenomaks C&L i potpredsjednik AMM-a Radovan Radulović. Na konferenciji će govoriti i direktorica Vijesti i članica predsjedništva AMM-a Marijana Bojanić kao i potpredsjednik za energetiku i usluge u Jugoistočnoj Evropi – Schneider Electric i predsjednik Srpske asocijacije menadžera Dragoljub Damljanović. Konferencijom će moderirati direktorica digitala i strategije u M:telu Aleksandra Radojević.

Ovo će ujedno biti i prilika da se osvrnemo i na digitalne servise koji su nam danas neophodni za normalno funkcionisanje. Predviđeno je da konferencija traje oko sat vremena, nakon čega će biti vremena za pitanja i odgovore učesnika konferencije.

Registraciju možete izvršiti putem sledećeg linka: https://zoom.us/webinar/register/WN_7dVqEB3jRB-IyLHWN3g_-w.  

Nakon prijave dobićete konfirmacioni mail sa potrebnim podacima da je ista uspješno prošla i link za prijavu kada konferencija počne.

Prijavljeni učesnici, pored toga što mogu da prate konferenciju, imaju mogućnost i da putem chat opcije postave pitanje za odabranog panelistu.

S obzirom na ograničen broj učesnika, molimo Vas da se registrujete na vrijeme.