office@amm.co.me +382 67 933 000

Prvo jesenje druženje članova, gost: Dr. Lynne Mongomery

U srijedu, 08. oktobra održano je prvo jesenje druženje članova i prijatelja Asocijacije menadžera Crne Gore. Na samom početku događaja predsjednik AMM Budimir Raičković je predstavio saradnju AMM sa Cotrugli Business School, nakon čega je Katarina Vladić, izvršna direktorica Cotrugli-ja predstavila ovu prestižnu školu, sa posebnim osvrtom na CEMBA (Chief Executive MBA) program, namijenjen top menadžerima. Tom prilikom je najavila i program stipendija koji će naredne godine prvi put početi da se sprovodi u Crnoj Gori. Posebnu pažnju prisutnih je izazvala najava programa online MBA studija za lica sa invaliditetom, koje će po prvi put Cotrugli početi da sprovodi od naredne godine. Asocijacija menadžera će biti ekskluzivni partner Cotrugli-ja u Crnoj Gori.

Nakon prezentacije je uslijedilo zanimljivo i energično predavanje Dr. Lynne Montgomery, na temu „Liderstvo u uslovima promjena“. U predavanju je poseban osvrt stavljen na Crnu Goru i region, i liderstvo u našem društvu kao jedan od ključnih parametara društvenog i ekonomskog razvoja. Gđa Montgomery je poseban segment predavanja posvetila greškama i tome kako one utiču na razvijanje liderskih vještina.

Nakon predavanja predsjednik Asocijacije menadžera Budimir Raičković je uručio povelju počasnog člana Asocijacije gđi Montgomery, a nakon toga su prisutni nastavili druženje u neformalnoj atmosferi.

Predavanju je prisustvovalo oko 50 menadžera.

Zahvaljujemo se na gostoprimstvu hotelu Podgorica, gdje je događaj organizovan.

Vezano za ovu vijest:

Cotrugli Business School web sajt

Preuzmite tekst “ 5 Things Failure Teaches You About Leadership”, autor Dr. Lynne Montgomery (na engleskom jeziku)

Datum: 15/10/2014