office@amm.co.me +382 67 933 000

Saradnja sa Ekonomskim fakultetom

Sa ciljem unapređenja menadžerske struke i ekonomskog ambijenta u Crnoj Gori, danas je u Podgorici potpisan sporazum o saradnji između Asocijacije menadžera Crne Gore i Ekonomskog fakulteta u Podgorici.

Asocijacija menadžera Crne Gore i Ekonomski fakultet ubuduće će intenzivnije sarađivati na poljima profesionalnog usavršavanje menadžera i promocije i unapređenja privrednog ambijenta, kao i na promociji ekonomske saradnje među privrednim subjektima i naučno-obrazovnim institucijama. To su prilikom potpisivanja Sporazuma o saradnji saopštili predsjednik Asocijacije Budimir Raičković i dekan Ekonomskog fakulteta, prof.dr Milivoje Radović.

Sporazumu je prethodilo prepoznavanje izuzetnog potencijala u razmjeni iskustava između akademskih stručnjaka i naučnika sa jedne i menadžera sa druge strane, kao i velike mogućnosti za zajedničku saradnju u cilju unapređenja ekonomskog ambijenta.

Sporazum, između ostalog, predviđa saradnju dvije institucije na edukaciji iz oblasti ekonomije i menadžmenta kroz organizaciju stručnih rasprava, okruglih stolova, foruma, konferencija i slično, izdavanja časopisa i priručnika kao i pripremi zajedničkih projekata.

Datum: 14/10/2014