office@amm.co.me +382 67 933 000

Sastanak sa Gradonačelnikom Prijestonice Cetinje

Predstavnici Asocijacije menadžera Crne Gore sastali su se danas sa gradonačelnikom Cetinja Aleksandrom Bogdanovićem. Na sastanku, kojem su ispred AMM prisustvovali predsjednik Budimir Raičković i generalni sekretar Slobodan Radović, su razmijenjena mišljenja o aktuelnim ekonomskim pitanjima, prije svega na teritoriji Cetinja.

Tokom sastanka, više riječi bilo je o aktivnostima Prijestonice Cetinje i pomenute asocijacije, ali i o poljima moguće saradnje.

U tom pogledu, gradonačelnik Bogdanović informisao je sagovornike o mjerama koje je Prijestonica Cetinje preduzela u pogledu jačanja poslovnog ambijenta. On je upoznao gospodina Raičkovića i sa činjenicom da je, na inicijativu lokalnih privrednika, a uz podršku gradske uprave nedavno formiran Privredni klub Prijestonice Cetinje. Upravo pomenuto tijelo, kako je naglasio gradonačelnik Bogdanović, u narednom bi periodu moglo raditi na zajedničkim inicijativama sa Asocijacijom menadžera Crne Gore.

Gospodin Raičković iskazao je zadovoljstvo posjetom Prijestonici Cetinje, tim prije jer je – kako je kazao – riječ o gradu koji u sve većoj mjeri predstavlja zapaženu investicionu destinaciju. On je naglasio i kako je Prijestonica Cetinje brojnim mjerama iz prošlog perioda kreirala povoljan poslovni ambijent.

Kako je istakao Raičković, Asocijacija menadžera Crne Gore u potpunosti je spremna za buduću saradnju sa Prijestonicom Cetinje i drugim organizacijama iz ovog grada, u pravcu realizacije zajedničkih projekata.

Datum: 20/12/2014