office@amm.co.me +382 67 933 000

Susret ambasadora Hrvatske i predsjednika Asocijacije menadžera Crne Gore

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore, gdin Budimir Raičković, susreo se danas sa ambasadorom Republike Hrvatske, gdinom Veselkom Grubišićem.  

Na sastanku, kojem su prisustvovali savjetnica ambasadora Republike Hrvatske za ekonomska pitanja gđa Ivana Penava, potpredsjednik AMM-a gdin Radovan Radulović, zadužen za razvoj i članstvo i izvršna direktorica gđa Anđela Radosavović, dogovoreno je intenziviranje saradnje Ambasade Republike Hrvatske i AMM-a.

Polazeći od kvalitetne saradnje koju AMM ima sa Hrvatskom udrugom menadžera i poduzetnika CROMA, kao i potrebe da se još više unaprijedi ekonomska saradnja, obostrano je podržana ideja da se započne projekat koji bi doprinio još boljoj povezanosti menadžera i preduzetnika iz regiona Boke Kotorske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Za realizaciju projekta su zaduženi ekonomski odsjek Ambasade Republike Hrvatske i izvršna kancelarija AMM-a.

Polazeći od obostrane iskazane volje, u daljoj saradnji će se na godišnjem nivou planirati aktivnosti i projekti koji će biti usmjereni ka snažnijem unapređenju saradnje između crnogorskih i hrvatskih menadžera i preduzetnika.

Podgorica, 31.10.2017. godine

Datum: 31/10/2017