office@amm.co.me +382 67 933 000

Zoom webinar “Korona, posao, život… Kako živjeti i raditi u krizi?”, predsjednik AMM-a Budimir Raičković i psihoterapeut Zoran Ilić, 21. oktobar, 18h

Kako živjeti i raditi u vrijeme korone? Kako da idete naprijed na privatnom i profesionalnom planu u vremenu prepunom neizvjesnosti? Odgovore na ta ali i mnoga druga pitanja koja se tiču ličnog i profesionalnog napretka saznaćete na business webinaru od predsjednika Asocijacije menadžera Crne Gore Budimira Raičkovića i psihoterapeuta Zorana Ilića.
Webinar će se održati u srijedu, 21. oktobra sa početkom u 18h. Ukoliko želite da učestvujete, sve što treba da uradite je da se registrujete na sledećem linku: https://us02web.zoom.us/…/WN_ySTWHF74S_69aAbg34XNTw…. Registracija je besplatna ali i obavezna.
Webinar organizuje Asocijacija menadžera Crne Gore u saradnji sa M:tel digitalnom fabrikom, a pod medijskim pokroviteljstvom Vijesti.
O učesnicima:
Budimir Raičković je diplomirani ekonomista, predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore AMM i Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope AMSEE, akreditovani predstavnik Caux Round Table Global Dialogue za Jugoistočnu Evropu, član Izvršnog komiteta Evropske konfederacije menadžera CEC, na čelu je Odbora direktora kompanije Finance Plus.
Pored značajnog društvenog angažmana u dosadašnjoj karijeri pokrivao je odgovorne i seniorske pozicije u državnim institucijama, diplomatiji i domaćim i stranim kompanijama. Oblasti kojima se bavi su: upravljanje ljudskim resursima, liderstvo i menadžment, ekonomija, kao i digitalna transformacija i preduzetništvo.
Kroz angažman u AMM-u i AMSEE-u daje značajan doprinos povezivanju menadžera i poslovnih ljudi sa prostora Ex Jugoslavije. Pored velikog broja objavljenih tekstova i intervjua, bio je učesnik i panelista na važnim međunarodnim konferencijama i događajima.
Dr Zoran Ilić je psihijatar, psihoterapeut, biznis kouč, trener u komunikacijskim veštinama, konflikt i stres manadžmentu i drugim menadžerskim i liderskim vještinama u radu u velikim kompanijama, osnivač i direktor Centra za edukaciju, konsalting i menadžment MasterSkills.
Bogato iskustvo stekao je u SAD-u u EMDR-Eye Movement and Reprocessing, metode za savladavanje anskioznosti i stresa kao i za poboljšanje poslovnih sposobnosti. Trener je psihodrame. Zoran vodi edukativne programe i radionice iz primjene metoda rada u grupi i role play metoda više od 15 godina. Član je editorial borda američkog univerzitetskog časopisa Conflict and Health kao i EMCC European Mentoring and Coaching Council i ICF International Coach Federation.