office@amm.co.me +382 67 933 000

Zoom webinar “Smartworking strategije i alati: korak naprijed u poslovanju” – 5. oktobar, 12h

AMM i M:tel digitalna fabrika vas pozivaju na Zoom webinar “Smartworking strategije i alati: korak naprijed u poslovanju” sa Vladimirom Vulićem i Radojem Cerovićem.

Webinar počinje 5. oktobra tačno u podne, a predviđeno je da traje dva sata.

Ukoliko želite da čujete Vladimira i Radoja, ali i da im postavite pitanja o strategijama i alatima u poslovanju, sve što treba da uradite je da se registujete putem sljedećeg linka: https://us02web.zoom.us/…/reg…/WN_l-ijoQuBTHmzX1cQBgIE1Q.

Učešće na webinaru je besplatno, a registracija je obavezna!

  • Vladimir Vulić je nezavisni konsultant u oblasti digitalne transformacije i inovacija koji pomaže organizacijama u prevazilaženju prepreka i iskorištavanju prilika koje donosi digitalno doba. Njegovi klijenti su međunarodne organizacije, državne institucije, kao i globalne i regionalne kompanije koji posluju u industrijama kao što su telekomunikacije, farmacija, finansijske usluge, maloprodaja, piće i oglašavanje. Suosnivač je Digitalizuj.Me i programski direktor konferencije Spark.me. Govorio je na konferencijama u 20 država na četiri kontinenta, od Perua do Tajvana, a bio je tri puta TEDx govornik.
  • Radoje Cerović je psiholog i poslovni konsultant. Ekspert je za digitalne transformacije poslovnih procesa sa dugim iskustvom u EU i Crnoj Gori. Među klijentima su prestižne automobilske grupacije (Peugeot, Citroen, Land Rover), telekomunikacione kompanije (Telecom Italia Mobile), sistemi javne uprave, banke i međunarodne organizacije. Suosnivač je više startapova.